V derby zápase jednoznačné víťazstvo!

V aktuálnej sezóne je pre bánovský HK Sokol naplánovaný až nezvyčajne veľký počet "derby" zápasov. 2x Trenčín, Topoľčany a Partizánske, to pri systéme "doma-vonku" znamená 8 o niečo viac atraktívnych zápasov ako je "bežný ligový zápas". V nedeľu 12.3 cestovali zverenkyne trénera Makýša na horúcu palubovku Partizánskeho. V prvom zápase sme tohto súpera dokázali doma zdolať o 4 góly, a preto sa napínavý zápas čakal aj v odvete. Gólom Aujeskej sme sa do vedenia dostali my, no domáce hráčky okamžite kontrovali. Bánovecké dievčatá šnúrou 4 gólov prinútili domácu trénerku k oddychovému času už v 7. minúte stretnutia. Do šatní sme odchádzali s 5-gólovým náskokom. 


Fantastickí fanúšikovia Bánoviec v Partizánskom (foto: M. Rácik)

Úvod druhého dejstva nám vyšiel ako z partesu. Za 10 minút sme dokázali Partizánčankám odskočiť na rozdiel 11 gólov. Zodpovedným kolektívnym výkonom si naše dievčatá, celý čas neúnavne hnané skvelými fanúšikmi, ktorí nám vytvorili domáce prostredie a boli našim ďalším hráčom na palubovke - za čo im patrí obrovská vďaka, postrážili zápas prakticky od úvodnej do poslednej minúty a zaslúžené 2 body tak putovali do Bánoviec. Fotogalériu zo stretnutia si môžete pozrieť na našom FB.


Aktuálna tabuľka 1. ligy žien 2022/2023

 

V ďalšom kole privítame na domácej palubovke ŠKP Topoľčany - v nedeľu 19.3 o 14:00

HK Slávia Partizánske - HK Sokol Bánovce nad Bebravou 23:32 (11:16)

Zostava a góly Bánoviec: A. Bežová, Mikušová - Michaličková 3, Galková 4/1, Jancusková 1/1, Aujeská 3, Váňová 1/1, Krajčíková 7, Šipláková, Žáčiková 1, Líšková 7, Ráciková 5
Tréner: R. Makýš
ZVD: J. Mačuga
Funkcionár: M. Bežová

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.