Dorastenky nezaváhali!

Rozlúčka s kalendárnym rokom našim dorastenkám vyšla.

Staršie dorastenky Bánoviec vycestovali dnes do Nesvád, kde odohrali posledné dva zápasy jesennej časti, a to proti domácemu družstvu a proti rovesníčkam z Kolárova.

V zápase proti hráčkam Kolárova sa dievčatá dostali do pohody hneď od úvodného hvizdu, keď stretnutie začali šnúrou siedmych gólov a súper kontroval až v závere prvého dejstva, keď stiahol na 14:6 z nášho pohľadu. Druhý polčas si naše dievčatá bez problémov ustrážili, inkasovali len 2 góly a prevalcovali svojho súpera 32:8. Čerešničkou na torte je fakt, že okrem brankárok sa v tomto stretnutí strelecky presadili všetky naše hráčky.

HK Sokol Bánovce nad Bebravou - Kolárovo 32:8 (14:6)

Zostava a góly Bánoviec: P. Pokorná, A. Bežová, S. Števanková 2, A. Ráciková 4, L. Ďuračková 5, S. Kobulnická 3, V. Chrenková 3, M. Bežová 5, E. Mášiková 1, Z. Galková 2, L. Paulová 1, H. Galková 2, I. Escherová 3.

Trénerka: N. Paulovičová

 

V druhom stretnutí na nás čakal domáci výber, ktorý mal byť pre nás už vyrovnanejším súperom. To sa aj potvrdilo, keď sme sa v prvom polčase naťahovali navzájom o každý gól, napokon sme do šatne odchádzali o dva góly spokojnejší. Po prestávke sa nám podarilo odskočiť súperovi a získali sme tak potrebnú psychickú pohodu. Záver stretnutia sme si však trochu neustrážili, keď Nesvady zápas poriadne zdramatizovali, dotiahli sa na rozdiel 2 gólov, avšak vďaka gólom Ďuračkovej a Galkovej sme si víťazstvo nenechali ujsť a s kalendárnym rokom sme sa tak rozlúčili úspešne. Hráčky tak dali trénerke Paulovičovej k jej narodeninám ten najkrajší darček :)

Nesvady - HK Sokol Bánovce nad Bebravou 23:26 (10:12)

Zostava a góly Bánoviec: P. Pokorná, A. Bežová, S. Števanková , A. Ráciková, L. Ďuračková 8, S. Kobulnická 1, V. Chrenková, M. Bežová 6, A. Mináriková, Z. Galková 6, L. Paulová, H. Galková 2, I. Escherová 3.

Trénerka: N. Paulovičová 

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.