V Šali sa prekvapenie nekonalo

Dorastenky HK Sokol Bánovce nad Bebravou pokračujú aj v sezóne 2020/2021 v spolupráci s HK Slávia Partizánske v rámci dorasteneckých súťaží, no s jednou zmenou. Káder starších dorasteniek bude prioritne tvorený dievčatami z Partizánskeho a náš klub sa zase bude starať o mladšiu dorasteneckú kategóriu.

Prvý zápas v novej sezóne bol z kategórie ťažkých. Na horúcej palubovke v Šali sme sa domácemu celku snažili vzdorovať. Ten nám však v rozmedzí 10. a 25. minúty prvého polčasu ušiel (pomer skóre v danom časovom úseku 12:1) a o víťazovi stretnutia tak rozhodol už v prvom polčase, v ktorom sme pôsobili akoby preľaknuto a s prílišným rešpektom. Vyrovnané druhé dejstvo na 2 bodoch pre domáce hráčky už nič nezmenilo. V posledných 5 minútach zápasu sa nám navyše zranila brankárka Mikušová, a tak do brány šla hráčka z pola, Vališová. Pre veľkú väčšinu dievčat to bol prvý zápas v dorasteneckej kategórii, skúsenosti len získavame a prehry k nim patria. 

HK Slovan Duslo Šaľa - HK Sokol Bánovce nad Bebravou 37:20 (20:7)

Zostava a góly Bánoviec: Mikušová, Vališová - Krížová 5, Beňová 1, Aujeská 3, Križanová 1, Bátorová 3, Maděránková 1, Duchoňová 4/1, Rusňáková, Ondrušková 2, Augustínová
Trénerka: N. Paulovičová
ZVD: M. Boďová

Dievčatá sa najbližšie predstavia v Partizánskom, kde v nedeľu 20. septembra od 13:45 privítajú rovesníčky z ŠKP Bratislava. Držíme palce! 

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.