Trenčín v Bánovciach bez šance

Derby zápas proti HK AS Trenčín čakal na naše staršie dorastenky v nedeľu 03.03. v mestskej športovej hale v Bánovciach. Hoci naše dievčatá prvý vzájomný duel v Trenčíne vyhrali 25:27 a v tabuľke boli nad dievčatami z Trenčína, podobné zápasy favorita nemajú, a tak sa prítomní diváci tešili na dobrú hádzanú. 

Naše dievčatá otvorili skóre stretnutia dvomi zásahmi Žáčikovej a hoci Trenčianky odpovedali, tri po sebe idúce presné strely "Megy" Bežovej nás dostali do mierneho vedenia už v úvodných minútach. Za stavu 11:6 si domáca trénerka Paulovičová vzala oddychový čas, ktorý paradoxne viac pomohol hostkám. Naša nepremenená sedmička a trenčianske dva góly znamenali okresanie náskoku našich dievčat na rozdiel troch gólov. Za stavu 12:9 si oddychový čas pre zmenu vybral hosťujúci kormidelník Dubovský. Ten zase pomohol nám a štyrmi gólmi do polčasového hvizdu sme sa od Trenčianok odpútali na príjemný 7-gólový náskok. 

Vedenie sme aj v druhom dejstve postupne zveľaďovali (najviac sme viedli o 13 gólov), viacerými rýchlymi protiútokmi sme strieľali jednoduché góly a na radosť prítomných fanúšikov sme triumfovali 39:28.

V ďalšom kole cestujú naše staršie dorastenky do Bytče. V sobotu ich čaká teda ďalší náročný duel. Držme palce!

 

 

HK Sokol Bánovce nad Bebravou - HK AS Trenčín 39:28 (16:9)

Zostava a góly Bánoviec: Pokorná, Sondorová - Líšková, Števanková 1, Z. Galková 7, Ráciková 6, Balátová, M. Bežová 11/1, Žáčiková 9, Paulová 2, Matejíková 2, Escherová 1

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: M. Boďová

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.