Detská olympiáda - ZŠ Duklianska

 

 

Dňa 14.2.2019 sa v Športovej hale uskutočnilo výberové predkolo detskej olympiády s disciplínami pre  1 až 2. ročník, so zameraním na hádzanú. V spolupráci s našim hádzanárskym klubom sa v Bánovciach tohto predkola zúčastnili všetky dievčatá z 1. a 2. ročníka základnej školy Duklianska. Spolu takmer 50 detí súťažilo v 6tich disciplínach ako beh, skok či aj hod loptou na presnosť a vzdialenosť. Najťažšiu technickú disciplínu a to prekážkovú dráhu s driblingom školáčky nakoniec tiež zvládli aj keď občas lopta neposlúchala či ušla z rúk.

Vynikajúce podujatie bolo plné športu a zábavy pre deti. Najlepších 9 dievčat z 1. a z 2. ročníky získali medailové ocenenia ako aj možnosť reprezentovať nás na regionálnom kole tejto Detskej olympiády ktoré sa uskutoční dňa 26.2. 2019 v Trenčíne.

Poďakovanie patrí všetkým zúčastneným školáčkam, pani učiteľkám z 1. a 2. ročníka ZŠ Duklianska, ako aj pánovi riaditeľovi Mariánovi Igazovi ktorý túto myšlienku podporil. Zo strany HK Sokol Bánovce nad Bebravou bolo pripravené v športovej hale zaujímavé podujatie ktoré sa nakoniec vďaka snahe naozaj všetkých zúčastnených naozaj podarilo.

Športu zdar. Ďakujeme všetkým.

 

 

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.