Košice v Bánovciach bez šance

Počas reprezentačnej prestávky sa HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou / HK Slávia Partizánske rozhodli predohrať 11. kolo 1. ligy dorasteniek a proti FHT Drábová Košice sa stretli na našej palubovke už v sobotu 17.11.2018.

O 13:00 nastúpili mladšie dievčatá, v zostave aj s dvomi Bánovčankami, Líškovou a Balátovou. Hoci sa do vedenia dostali Košičanky, domácim sa už na konci štvrtej minúty podarilo skóre otočiť vo svoj prospech, keď skórovala Rusňáková. Náskok postupne najmä vďaka strelecky disponovanej Horňanovej s Bajtalovou narastal, domáci celok triumfoval 37:24.

HK Slávia Partizánske - FHT Drábová Košice 37:24 (19:12)

Zostava a góly Partizánskeho: Sondorová, Domčeková - Vargová 2, Horňanová 9/2, Bajtalová 10/4, Kováčová 2, Adamcová 1/1, Sobotová 5, Rusňáková 1, Škodová 4, Balátová 1, Líšková 2.

Tréner: M. Adi

ZVD: J. Hullman

 

V druhom zápase sa predstavili kádre starších dorasteniek. Aj v tomto stretnutí šli do vedenia hostky, no opäť v 4. minúte bol stav stretnutia otočený v prospech domáceho celku. Košičanky kládli odpor do polovice prvého polčasu, 5-gólová bánovecká šnúra však priniesla do našej hry pokoj. V druhom dejstve bolo na hosťujúcich hráčkach badať znaky únavy a miernej frustrácie. Viackrát sme skórovali do otvorenej obrany, dievčatá aj napriek jednoznačnej hernej prevahe podali zodpovedný výkon, keď každá z našich hráčok bojovala celý zápas o víťazstvo, s čím vyjadrila po zápase spokojnosť aj trénerka Paulovičová

Záznam zo stretnutia si môžete pozrieť TU

Fotky zo stretnutia si môžete pozrieť na našom FB

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou - FHT Drábová Košice 37:18 (17:8)

Zostava a góly Bánoviec: Pokorná, A. Bežová - Líšková 1, Števanková 3/1, Ráciková 4, Kobulnická, Balátová, Kollárová 2, Žáčiková 8/2, Z. Galková 3, Paulová 2, H. Galková 9/1, Escherová 5.

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: M. Boďová

 

Je potešiteľné, že o Bánovskú hádzanú je záujem. Svedčí o tom návštevnosť v hľadisku počas domácich zápasov nielen žien, ale aj dorasteniek. Veríme, že tak ako Vy, priaznivci HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou si aj naďalej budete nachádzať cestu do hľadiska, tak aj naše družstvá budú pokračovať v kvalitných a bojovných výkonoch.

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.