Proti ŠKP s prehrou

Po prvej prehre v ročníku 2018/2019 1. ligy starších dorasteniek nastúpili dievčatá HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou na palubovke v Partizánskom proti rovesníčkam z ŠKP Bratislava. Po 4 kolách 8-bodová Bratislava a 6-bodové Bánovce boli zárukou kvalitného duelu.

Prítomní diváci boli v prvom polčase svedkami zaujímavých momentov. Viackrát sme šli vďaka aktívnej obrane do "trháku" na bránu bratislavčaniek, no nie vždy sa nám podarilo zakončiť gólovo. Pri snahe vypichnúť loptu sa v polovici prvého dejstva zranila M. Bežová, stretnutie však so sebazaprením dohrala. Viedli sme 10:6 či 14:9, no polčas skončil nerozhodne 16:16 a v druhom dejstve tak bolo všetko otvorené. Po zmene strán sa obraz hry výraznejšie nezmenil. Do 42. minúty sa súperky ťahali gól po góle. Hostkám sa však 3-gólovou šnúrou podarilo ísť v stretnutí prvýkrát do vedenia. Nám zvlhol pušný prach, v poslednej desaťminútovke sme skórovali len trikrát a pripísali sme si druhú prehru v súťaži.

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou / Partizánske - ŠKP Bratislava 29:35 (16:16)

Zostava a góly Bánoviec: Pokorná, A. Bežová - Líšková, Števanková, Ráciková 9/4, Kobulnická, Balátová, Kollárová, M. Bežová 2, Žáčiková 3/1, Z. Galková 7, Paulová, H. Galková 4, Escherová 4.

Trénerka: N. Paulovičová
ZVD: M. Boďová


Ešte pred stretnutím starších dorasteniek odohrali svoj zápas proti rovesníčkam z ŠKP aj mladšie dorastenky, ktoré si pripísali prvú výhru v tomto ročníku, o ktorej rozhodlo najmä posledných 10 minút zápasu.

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou / HK Slávia Partizánske - ŠKP Bratislava 27:20 (11:9)

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.