Staršie dorastenky naďalej bez prehry!

Dva dosiaľ neporazené tímy v 1. lige starších dorasteniek sa stretli v rámci 3. kola v Bánovciach nad Bebravou. Domáce družstvo HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou / HK Slávia Partizánske privítalo v nedeľu 7.10 od 13:00 MHK Bytča

Gólom Escherovej z konca druhej minúty sa domáci celok dostal do vedenia. Bytča, známa najmä kvalitnou mládežníckou hádzanou však kontrovala a vedenie naklonila na svoju stranu. Štyrmi gólmi v rozmedzí 9. až 11. minúty sme hostkám ušli a náskok sme si udržali až do polčasového hvizdu. Druhé dejstvo začalo gólovou smršťou domáceho celku. V 38. minúte za stavu 20:12 bolo cítiť, že hráme "v pohode". Po záverečnom hvizde ocenili slušne zaplnené domáce tribúny naše dievčatá v ich prvom domácom vystúpení zaslúženým potleskom. Staršie dorastenky Bánoviec tak naďalej zostávajú bez prehry, podobne ako ďalšie dve družstvá v súťaži. Po troch kolách sme na tretej priečke, pričom v najbližšom kole cestujeme na palubovku priebežného lídra z Prešova.

 

Záznam zo stretnutia si môžete pozrieť tu: https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Hazena/169773-Starsie-dorastenky-HK-Sokol-Banovce-nad-Bebravou-MHK-Bytca.htm

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou - MHK Bytča 31:20 (15:12)

Zostava a góly Bánoviec: Pokorná, A. Bežová - Líšková, Števanková, Ráciková 4, Kobulnická 1, M. Bežová 10/4, Žáčiková 5/1, Z. Galková 2, Paulová 2, H. Galková 5, Escherová 2, Kollárová.

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: M. Boďová

 

Proti súperkám z Bytče nastúpili od 14:45 aj mladšie dorastenky HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou / HK Slávia Partizánske. V súboji celkov, ktoré dosiaľ neokúsili chuť víťazstva chcelo domáce družstvo napodobniť svoje staršie spoluhráčky. A darilo sa mu to. Prvý polčas sme zvládli 15:11 a celý zápas sme viedli. Súper sa však s pribúdajúcim časom doťahoval a na hráčkach domáceho celku bola badať únava. Vyrovnanie v 56. minúte a tri po sebe nepremenené strelecké príležitosti neveštili nič dobré. Dve minúty pred koncom stretnutia šli hráčky Bytče do vedenia, prvýkrát v zápase. Pri našej záverečnej snahe o bod zo stretnutia sme však neuspeli. Veríme, že zlepšujúce sa výkony dievčat čoskoro prinesú aj bodové ovocie.

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou - MHK Bytča 26:27 (15:11)

Zostava a góly Bánoviec: Sondorová, Vargová 1, Horňanová 8/1, Bajtalová 4, Domčeková, Kováčová 3, Sobotová, Rusňáková, Škodová 7/1, Kobulnická 2/1, Hunková 1, Líšková.

Tréner: N. Paulovičová

ZVD: M. Adi

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.