Dorastenky v Kolárove úspešné

Po dlhej zimnej prestávke sa k slovu počas uplynulého víkendu dostali aj naše staršie dorastenky. V nedeľu 25.02.2018 vycestovali do Kolárova, aby tam odohrali stretnutie proti domácemu družstvu a následne aj proti Topoľníkom.

Na našom výkone v prvom súťažnom zápase v "jarnej časti" bolo vidieť, že nám súťažná hra už chýbala a v chladnej hale v Kolárove sme sa do súpera pustili hneď od prvej minúty. Náskok 0:7 v 8. minúte hovorí za všetko. Družstvo podržala niekoľkými zákrokmi brankárka Bežová (o.i. 3 chytené 7-metrové hody) a do šatní sme tak odchádzali s pohodlným náskokom 6:17. Po zmene strán sme v koncentrovanom výkone pokračovali a triumfovali 14:31.

HK Kolárovo - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 14:31 (6:17)

Zostava a góly Bánoviec: A. Bežová 1, Števanková 2, Ráciková, Ďuračková 6, Kobulnická, Chrenková 2, M. Bežová 7, Žáčiková 4, Mášiková 1, Paulová 1, H. Galková 2, Escherová 5.

Trénerka: N. Paulovičová 

ZVD: N. Paulovičová

 

V druhom nedeľnom zápase sme nastúpili proti už spomínanému HK Topoľníky. V úvode stretnutia sme kopili ľahké straty lôpt, nezachytávali sme útoky súpera, a tak bol stav stretnutia v siedmej minúte pomerne vyrovnaný, 5:6 v náš prospech. Gólmi Magdalény Bežovej a Simony Kobulnickej sme sa však od súpera odpútali a zápas sa jasne vyvíjal v našej réžii. Dve 5-gólové šnúry po sebe umožnili trénerke Paulovičovej premiešať zostavu, skúšať variantu hry bez brankárky či osobné bránenie súperových spojok. Stretnutie sme s prehľadom zvládli a triumfovali v pomere 11:38.

HK Topoľníky - HK RMK Bánovce nad Bebravou 11:38 (6:19)

Zostava a góly Bánoviec: A. Bežová, Števanková, Ráciková 5/1, Ďuračková 4, Kobulnická 9/1, Chrenková 2, M. Bežová 5/1, Žáčiková 8/1, Mášiková, Paulová 1/1, H. Galková 4/1, Escherová. 

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: N. Paulovičová

 

 

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.