Finiš sezóny na domácej palubovke

Najmenšie hádzanárky HK Sokol Bánovce nad Bebravou ukončili súťažnú sezónu 2021/2022 poznačenú Covidovými prestávkami na domácej palubovke, keď v sobotu 7.5 privítali celky z Lehoty pod Vtáčnikom (2 družstvá), Martina (THA a MHáK Martin) a Detvy. Hoci sa všetky zápasy, ako už tradične, skončili oficiálne výsledkom 0:0, radosti z množstva strelených gólov bolo neúrekom. Dievčatá v sobotu ukázali veľké nasadenie a pekné akcie. Herné činnosti, ktoré si za celosezónnu prípravu osvojili a zautomatizovali potešili všetkých fanúšikov na tribúnach. Fotogalériu z turnaja si môžete pozrieť na našej FB stránke.

Hádzanársky klub Sokol Bánovce nad Bebravou by chcel aj takto poďakovať obom trénerkám, Darine Žemberovej a Zuzke Adameovej za ich celosezónnu obetu, ochotu a nasadenie, za to, že vštepili základy hádzanej ďalším dievčatám (a chlapcovi :) ) 
Rovnaká vďaka patrí aj všetkým rodičom hádzanárskych ratolestí, ktorí obetavo a ochotne pomáhajú nielen pri domácich "akciách" ale aj pri každotýždennej rutine. 

Tešíme sa na zvyšné tréningy končiacej sa sezóny :) 

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.