Záver roka v znamení minihádzanej

Pár dní pred vianočnými sviatkami sa v mestskej športovej hale v Bánovciach nad Bebravou konalo 2. kolo Tipos Minihandball ligy základných škôl, pod hlavičkou Regionálneho centra hádzanej v Považskej Bystrici. Na troch ihriskách súťažili zmiešané družstvá chlapcov a dievčat v dvoch kategóriách (1.-2. ročník ZŠ a 3.-4. ročník ZŠ). Bánovce reprezentovali v oboch kategóriách dievčatá zo ZŠ Duklianska. Okrem nich sa turnaja zúčastnili aj školy z Trenčína, Partizánskeho, Veľkých Uheriec, Lehoty pod Vtáčnikom či Žiliny.

Každý zo zápasov, ktoré ste mohli sledovať online aj prostredníctvom streamu na našom webe bol napínavý až do konca, bojovalo sa o každú loptu, pretože každý chcel vyhrať. Deti si tak mohli 19.12.2019 užiť deň plný hádzanej. A hoci konečné umiestnenie na tomto turnaji nie je až tak dôležité, v kategórii 1.-2. ročníkov sa ZŠ Duklianska podarilo skončiť na 4. priečke a v kategórii 3.-4. ročníkov na 3. mieste.

Deťom k ich športovým výkonom srdečne gratulujeme, veríme, že viaceré z nich sa stanú budúcimi hádznárkami. Tešíme sa taktiež z bezproblémovej spolupráce nášho klubu so ZŠ Duklianska.

Už túto sobotu (18.01.2020) sa bude v mestskej športovej hale v BN konať ďalší turnaj určený pre mladé hádzanárske talenty, tentokrát však na klubovej úrovni. Čoskoro Vás budeme o ňom bližšie informovať.

 

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.