Mladšie žiačky v sobotu víťazne!

Mladšie žiačky v sobotu víťazne!

11.11.2017 privítali mladšie žiačky Bánoviec nováčika z Cífera. Do zápasu sme nastúpili ako favorit a túto úlohu sme začali napĺňať hneď od úvodu stretnutia. Viaceré akcie našich dievčat odmenili prítomní diváci potleskom a tie svojho súpera zdolali 24:5 (21:1). Do stretnutia sa zapojilo aj 5 dievčat, ktoré vekom spadajú ešte do kategórie "prípravky", no tie svojim výkonom medzi staršími spoluhráčkami nesklamali. Trénerka mladších žiačok N. Spaščuková vyjadrila s výkonom hráčok a výsledkom stretnutia spokojnosť a dodala: "V tejto vekovej kategórii sa snažíme najmä o to, aby hráčky získali základné herné návyky, aby sa u nich rozvíjali vzťah ku hre a radosť z pohybu. Aby sa z hry tešili".

Sokol Bánovce nad Bebravou - TJ Sokol Cífer 24:5 (21:1)

Zostava a góly Bánoviec: P. Maninová, N. Mikušová, A. Spaščuková 1, K. Spaščuková 3, N. Harceková, B. Rumlerová, A. Zajacová 1, N. Zajacová 4, L. Dúcka 3, S. Šebeňová 2, H. Bučková, M. Zemešová, K. Pružková, N. Ruráková, K. Krížová 3, P. Jancusková 3, E. Buláková 3, E. Melcerová 1.
Tréner: N. Spaščuková
Vedúci tímu: J. Líšková

 

Najbližšie sa naše mladšie žiačky spoločne so staršími žiačkami predstavia v piatok 17.11.2017 v Dunajskej strede. Veríme, že na dobrý výkon zo soboty nadviažu aj na juhu Slovenska.

 

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.