Dramatický zápas s Nesvadmi bez víťaza

Hádzanársky zápas v kategórii mladších žiačok mohli Bánovčania sledovať netradične - v utorok 20.03.2018 od 16:00 v mestskej športovej hale. Pricestovali ku nám hádzanárky z ŠŠK CVČ Nesvady-Imeľ. Úvod stretnutia patril práve hostkám. Ujali sa vedenia 0:2, naše dievčatá kopili chyby, nechali sa zbytočne vylúčiť (hrali sme v dvojnásobnej početnej nevýhode) a ľahko sme sa tak dostávali pod tlak. Pri útočení sme nedokázali rovnako využívať oba krídelné priestory, zahodili sme sedemmetrový hod, a tak dôrazná hra hráčok z Nesvád slávila v prvom polčase úspech. 

Po zmene strán si náš súper držal 1-2 gólový náskok. Už už keď sme mohli vyrovnať, nedokázali sme premeniť svoje šance, prípadne sme v snahe rýchlo skórovať o loptu prišli. Brankárka Bánoviec Nina Mikušová vygumovala v krátkom slede 2 trháky a v samotnom závere, keď sa našim dievčatám predsa len podarilo vyrovnať, podržala družstvo aj chyteným 7-metrovým hodom. 

Bánovce si tak s ŠŠK CVČ Nesvady-Imeľ body rozdelili.

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou - ŠŠK CVČ Nesvady-Imeľ 10:10 (3:4)

Zostava a góly Bánoviec: Mikušová, Melcerová, Krížová 1, Bátorová 2/1, Buláková, Rumlerová, K. Spaščuková 2/2, A. Spaščuková, N. Zajacová, Jancusková, Vršková 1, Šebeňová 4, Ducká.

Trénerka: N. Spaščuková
ZVD: J. Líšková

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.