Mladšie žiačky hostili doma Močenok

Mladšie žiačky sa v sobotu 03.03.2018 predstavil v mestskej športovej hale v Bánovciach proti rovesníčkam z HK Junior Močenok.

V tejto kategórii je možnosť využiť pravidlo, ktoré hovorí, že gól strelený spoza 9 metrov sa družstvu počíta za dva góly. Práve na využití tohto pravidla trvala hosťujúca strana. Plánovala tak využiť svoju vysokú spojku, ktorá sa v stretnutí aj dvakrát strelecky spoza deviatich metrov presadila, vsietila teda 4 góly. V prvom polčase sme za súperom zaostávali v nasadení, snažili sme sa presadzovať prienikmi na bránkovisko. Naše hráčky viackrát stroskotali na brankárke hostí.

Zlepšeným výkonom v druhom dejstve sme chceli zmazať polčasové manko 6:9. Minútu a pol pred koncom stretnutia sme prehrávali o 2 góly, avšak po našom oddychovom čase sme sa dotiahli na rozdiel jedného gólu. Následne sme súperkám loptu odobrali, no nedokázali sme už vyrovnať a Močenku sme tak podľahli 11:12.

Viackrát nás v stretnutí podržala naša brankárka. Dievčatám ale patrí uznanie za to, že príkladne bojovali a snažili sa nepriaznivo sa vyvíjajúce stretnutie zvrátiť vo svoj prospech. 

 

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou - HK Junior Močenok 11:12 (6:9)

Zostava a góly Bánoviec: Mikušová, Krížová 5, Bátorová 3/1, K. Spaščuková 1, A. Spaščuková 1, A. Zajacová, N. Zajacová, Ducká, Melcerová, Rumlerová 1, Jancusková.

Trénerka: N. Spaščuková

ZVD: J. Líšková

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.