Na záver roka privítali naše žiačky Šaľu

Posledné súťažné zápasy tohto kalendárneho roku sme mohli vidieť v utorok 19.12.2017, keď ku nám zavítala Šaľa. A keďže v kategórii mladších aj starších žiačok má táto hádzanárska bašta svoj A a taktiež aj B tím, mohli sme sa tešiť na porciu 4 zápasov.

Najskôr, o 14:30, sa stretli mladšie žiačky Bánoviec s A-tímom mladších žiačok Šale. Hoci sme v 16. sekunde šli do vedenia, hostky okamžite odpovedali šnúrou 4 gólov a už do polčasového hvizdu ukázali, že tento zápas chcú jednoznačne vyhrať, čo sa im aj podarilo a triumfovali 10:27.

HK Sokol Bánovce nad Bebravou - HK Slovan Duslo Šaľa A 10:27 (6:14)

Zostava a góly Bánoviec: B. Rumlerová, A. Spaščuková, K. Spaščuková, N. Harceková, E. Melcerová, A. Bátorová, N. Mikušová, A. Zajacová, N. Zajacová 2, P. Malíková, N. Ruráková, S. Šebeňová 1, M. Zemešová 2, K. Krížová 5, P. Jancusková, E. Buláková.

Trénerka: N. Spaščuková

ZVD: J. Líšková

 

Staršie žiačky vybehli proti A-tímu starších žiačok Šale o 15:30. Prítomní diváci čakali vyrovnaný zápas, čo sa aj potvrdilo a po prvom polčase svietil na tabuli stav 12:12. Úvod druhého polčasu patril hostkám, keď sa dostali do vedenia 13:18. Tento náskok z úvodnej desaťminútovky druhého polčasu sa ukázal ako rozhodujúci. Šalianky si zápas postrážili a triumfovali 21:24.

HK Sokol Bánovce nad Bebravou - HK Slovan Duslo Šaľa A 21:24 (12:12)

Zostava a góly Bánoviec: J. Líšková 1, K. Krížová, N. A. Beňová 1, Ch. Aujeská 5, A. Križanová 1, D. Blaškovičová, S. Maděránková, S. Duchoňová 13, T. Balátová, P. Maninová, N. Mikušová.

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: M. Boďová

 

Po tomto zápase sa na palubovke opäť predstavili naše mladšie žiačky. Tentokrát proti B-tímu Šale. Do zápasu sme opäť vstúpili dobre, viedli o dva góly, avšak od stavu 4:4 začali opraty stretnutia preberať do svojich rúk hostky. Po prvom polčase viedli 5:10 a po prvých minútach druhého polčasu viedli už 5:15. Práve vtedy začala stíhacia jazda našich dievčat, keď začali mať v zápase herne navrch. Žiaľ, celkové skóre sa nám nepodarilo vyrovnať, dievčatá po bojovnom výkone prehrali so súperom 16:20.

HK Sokol Bánovce nad Bebravou - HK Slovan Duslo Šaľa B 16:20 (5:10)

Zostava a góly Bánoviec: B. Rumlerová, A. Spaščuková, K. Spaščuková 2, N. Harceková, E. Melcerová, A. Bátorová 1, N. Mikušová, A. Zajacová, N. Zajacová 2, P. Malíková 2, N. Ruráková, S. Šebeňová, M. Zemešová, K. Krížová 8, P. Jancusková 1, E. Buláková.

Trénerka: N. Spaščuková

ZVD: J. Líšková

 

Po troch, pre Bánovce neúspešných zápasoch, nastúpili o 17:30 naše staršie žiačky proti B-tímu Šale. Úžasným vstupom do stretnutia sme počas prvej 11-minútovky získali náskok 10:0 a jasne ukázali, akým smerom sa bude toto stretnutie uberať. V poslednom zo 4 utorňajších stretnutí sa nám podarilo zvíťaziť, keď naše staršie žiačky zdolali svojho súpera 29:20.

HK Sokol Bánovce nad Bebravou - HK Slovan Duslo Šaľa B 29:20 (13:8)

Zostava a góly Bánoviec: J. Líšková 7, K. Krížová, N. A. Beňová, Ch. Aujeská 4, A. Križanová 1, D. Blaškovičová 2, S. Maděránková, S. Duchoňová 15, T. Balátová, P. Maninová, N. Mikušová.

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: M. Boďová

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.