Do Bánoviec zavítali žiačky Šurian.

V sobotu prehra a výhra proti Šuranom.

 

Mladšie a staršie žiačky HK Sokol Bánovce nad Bebravou nastúpili v sobotu 16.12.2017 na domácej palubovke proti rovesníčkam zo Šurian.

Najskôr, o 10:00, vybehli na ihrisko mladšie hádzanárky. Už úvod stretnutia napovedal, že proti sebe nastúpili dve vyrovnané družstvá. Po prvopolčasovej remíze sa napokon šťastie priklonilo na stranu hostiek, keď triumfovali 15:17. Potešil však zodpovedný a takticky každým zápasom sa zlepšujúci výkon našich dievčat na čele s brankárkou Maninovou.

HK Sokol Bánovce nad Bebravou - HKM Šurany 15:17 (9:9)

Zostava Bánoviec: B. Rumlerová, A. Spaščuková, K. Spaščuková 4, N. Harceková, E. Melcerová, A. Bátorová 2, N. Mikušová, A. Zajacová, N. Zajacová, P. Malíková, N. Ruráková, S. Šebeňová 2, M. Zemešová, K. Krížová 7, P. Jancusková, E. Buláková, P. Maninová.

Trénerka: N. Spaščuková

ZVD: J. Líšková

 

O 11:00 vybehli na palubovku staršie žiačky nášho klubu. Už od úvodného hvizdu bolo jasné, kto bude v tomto zápase pánom. Po polčasovom hvizde svietil na tabuli stav 16:7 pre naše dievčatá a všetko nasvedčovalo tomu, že aj po prestávke budeme v nastolenom trende pokračovať. Bánovčanky nepoľavili, viacerými dobrými zákrokmi podporila hráčky v poli aj brankárka Maninová a nad Šuranmi sme tým pádom triumfovali 31:17.

HK Sokol Bánovce nad Bebravou - HKM Šurany 31:17 (16:7)

Zostava Bánoviec: J. Líšková 6, K. Krížová, N. A. Beňová 2, Ch. Aujeská 8, A. Križanová, D. Blaškovičová 3, S. Maděránková 1, S. Duchoňová 11, T. Balátová, P. Maninoá, N. Mikušová.

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: M. Boďová

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.