Žiačky odchádzali zo Serede s jedným bodom

Nešťastná prehra a remíza v Seredi.

Mladšie a staršie žiačky vycestovali v nedeľu 10.12.2017 na palubovku Serede, kde sa stretli s rovesníčkami miestneho HK Slávia.

Mladšie žiačky podali kvalitný výkon, ktorý bol miestami brzdený viac než diskutabilnými verdiktmi rozhodcu. Aj napriek spoľahlivému výkonu našej brankárky sa nám nepodarilo v tomto zápase bodovať a súperovi sme podľahli o 6 gólov.

HK Slávia Sereď - HK Sokol Bánovce nad Bebravou 15:9 (11:6)

Zostava a góly Bánoviec: B. Rumlerová, A. Spaščuková 1, K. Spaščuková 3, A. Bátorová 2, N. Mikušová, A. Zajacová, N. Zajacová, S. Šebeňová 2, K. Krížová 1, P. Jancusková, E. Buláková.

Trénerka: N. Spaščuková

 

Následne sa na palubovku dostali aj výbery starších žiačok oboch družstiev. Úvod stretnutia sa niesol v znamení naťahovania sa o každý gól, pričom našim dievčatám sa podaril vypracovať aj 4-gólový náskok, ktorý však domáce hádzanárky do konca prvého polčasu zmazali a do šatní sa tak odchádzalo za vyrovnaného stavu 16:16. V druhom polčase sa vývoj hry opakoval, avšak presne v opačnom garde. Hráčky Serede viedli už 25:21, nám sa ich náskok podaril stiahnuť a so súperom sme remizovali 27:27 a zo Serede si tak odvážame aspoň 1 bod.

HK Slávia Sereď - HK Sokol Bánovce nad Bebravou 27:27 (16:16)

Zostava a góly Bánoviec: J. Líšková 3, K. Krížová, N. A. Beňová, Ch. Aujeská 5, J. Ondrušková, A. Križanová 1, D. Blaškovičová 1, S. Maděránková, S. Duchoňová 16, T. Balátová, P. Maninová, B. Brezovská 1, N. Mikušová.

Trénerka: N. Paulovičová

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.