Mladšie a staršie žiačky v akcii

V sobotu zavítala na bánovskú palubovku Zlatná na Ostrove. Proti tomuto súperovi sa najskôr postavili mladšie žiačky. Tie so svojim súperom držali krok len do ôsmej minúty, kedy sa súper odtrhol a do polčasu navýšil svoj náskok na 6 bodov. Po zmene strán zápas v nastolenom trende pokračoval. Hráčky Zlatnej pôsobili v obrane agresívnejšie a po záverečnom hvizde svietil na svetelnej tabuli stav 9:20 pre hráčky z južného Slovenska.

HK Sokol Bánovce nad Bebravou - Handball Zlatná na Ostrove 9:20 (3:9)

Zostava a góly Bánoviec: V. Vršková, A. Spaščuková, K. Spaščuková, E. Melcerová, A. Bátorová 1, N. Mikušová, A. Zajacová 1, N. Zajacová 2, E. Buláková, N. Ruráková, S. Šebeňová 2, M. Zemešová, K. Krížová 3, P. Jancusková, L. Ducká.

Trénerka: N. Spaščuková

 

O 10:30 sa naše staršie žiačky predstavili proti starším žiačkam Zlatnej. Do stretnutia sme vstúpili veľmi dobre, keď sme vďaka spoľahlivej obrane vyrážali do rýchlych protiútokov a vypracovali si náskok 4:1. Hostky sa ale rýchlo "oklepali", vyrovnali na 4:4 aj na 6:6, avšak polčas sme vyhrali o jeden gól my, keď strelecky potiahla družstvo najmä v prvom polčase 8 gólová Duchoňová. V druhom polčase sme nášho súpera jednoznačne prevýšili a triumfovali sme 39:26.

HK Sokol Bánovce nad Bebravou - Handball Zlatná na Ostrove 39:26 (16:15)

Zostava a góly Bánoviec: J. Líšková 6, K. Krížová 1, N. A. Beňová 4, J. Onrušková, A. Križanová, D. Blaškovičová 1, S. Maděránková, S. Duchoňová 15, T. Balátová, P. Maninová, B. Brezovská 5, Ch. Aujeská 7.

Trénerka: N. Paulovičová

 

Videá zo zápasov si môžete pozrieť na:

YOUTUBE VIDEO KANÁL - HK Sokol Bánovce nad Bebravou

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.