Vstup do sezóny v Trenčíne

Slovenský zväz hádzanej pred začiatkom nového ročníka v žiackych kategóriách rozhodol, že každý klub hrá súťaž v kraji, do ktorého aj geografickou polohou patrí. Súťaže sú tak rozdelené na bratislavský, trnavský, nitriansky, trenčiansky a žilinský, prešovský a košický kraj.

Naše staršie žiačky nastúpili na prvé zápasy spojeného trenčianskeho a žilinského kraja v Trenčíne. Samotná forma súťaže prešla tiež zmenou. Nebude sa hrať už jednokolovo, ale každý druhý týždeň sa stretne viacero družstiev na palubovke jedného tímu, kde odohrajú dva zápasy. V sobotu 07.09 čelili dievčatá celku AS Trenčín "A" a AS Trenčín "B".

V prvom zápase proti "béčku" trenčianskeho AS sme boli lepším celkom. Viacerými zákrokmi nás podržala brankárka Mikušová. V druhom, oveľa tvrdšom zápase (našťastie sa nik nezranil), sme sa aj proti fyzicky vyspelejším súperkám snažili presadiť. Viacerými rýchlymi protiútokmi sme trestali technické chyby domácich hráčok, v závere stretnutia sme však začali nepremieňať šance a súper sa dotiahol až na konečný remízový stav 30:30.

HK AS Trenčín "B" - HK Sokol Bánovce nad Bebravou 15:27 (10:14)

Zostava a góly Bánoviec: Mikušová - Krížová 11/5, Várošová 3/1, Aujeská 9/2, Bátorová 2, T. Nagyová, K. Spaščuková 2, Jancusková, Ruráková

Trénerka: N. Spaščuková

 

HK AS Trenčín "A" - HK Sokol Bánovce nad Bebravou 30:30 (13:19)

Zostava a góly Bánoviec: Mikušová - Krížová 12/5, Várošová 1, Aujeská 11, Bátorová 2, T. Nagyová 2, K. Spaščuková, Jancusková 2, Ruráková

Trénerka: N. Spaščuková

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.