Proti Štúrovu s hrdosťou

Prvý celok tabuľky starších žiačok Nitrianskeho kraja - MŠO Štúrovo hostil naše dievčatá v sobotu 23.03. V oklieštenej zostave sme boli pripravení vzdorovať favorizovaným domácim. Zaujímavosťou duelu bol aj strelecký súboj dvoch najlepších strelkýň súťaže, domácej Rebeky Foldyovej so 161 gólmi a našej Chiary Aujeskej so 131 gólmi. Bánovčanky, doplnené dvomi mladšími žiačkami, nezachytili úvod zápasu. Prvý polčas ovládli domáce hráčky. Po zmene strán sme tak nemali čo stratiť a skúšali sme 5-gólový náskok skresať. Hoci sme druhé dejstvo vyhrali my, na body do tabuľky to nestačilo. Dievčatám však za bojovný výkon patrí rešpekt.

MŠO Štúrovo - HK Sokol Bánovce nad Bebravou 28:24 (15:11)

Zostava a góly Bánoviec: Mikušová - Beňová, Aujeská 11/4, Ondrušková 5/2, Blaškovičová 2, Maděránková 2, K. Spaščuková 1, N. Zajacová, Šebeňová 3
Trénerka: N. Paulovičová
ZVD: E. Beňová

 

Už v utorok 26.03 nastúpia na domácej palubovke od 17:00 dievčatá proti celku UDHK Nitra. V ten istý deň, no o hodinu skôr vybehnú na palubovku mladšie žiačky oboch celkov. Veríme, že prídete do športovej haly dievčatá povzbudiť.

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.