Zo Šurian s prvým víťazstvom pre staršie žiačky

Mladšie a staršie žiačky HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou cestovali do Šurian, kde sa predstavili na palubovke miestneho HKM.

Mladšie dievčatá nášho klubu nezachytili úvod stretnutia a celkovo prvý polčas, ktorý sme prehrali 11:2. Po zlepšenom výkone v druhom polčase sme ale na body v tomto zápase nesiahli. Hoci druhé dejstvo patrilo v pomere 8:9 nám, v celkovom súčte sme z palubovky odchádzali sklamaní. 

HKM Šurany - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 19:11 (11:2)

Zostava a góly Bánoviec: Farkašová, Buláková, Zaťková, Vršková, Rumlerová, A. Spaščuková 2, T. Nagyová 5/2, P. Nagyová, Melcerová, A. Zajacová, N. Zajacová 1, Šebeňová 3, Bučková.

Trénerka: N. Spaščuková

ZVD: J. Zajacová

 

Staršie žiačky v tejto sezóne taktiež ešte neokúsili chuť víťazstva. Vďaka výbornému druhému polčasu sa im to však v tejto sezóne konečne podarilo a nad domácimi Šuranmi zvíťazili 22:26, aj napriek až 4 nepremeneným 7-metrovým hodom.

HKM Šurany - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 22:26 (11:9)

Zostava a góly Bánoviec: Mikušová - Krížová 9/2, Beňová 1, Aujeská 10/1, Ondrušková 1, Križanová 3, Blaškovičová, Bátorová, Maděránková 1, T. Nagyová, N. Zajacová, Jancusková 1, Ruráková, Buláková.

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: N. Spaščuková

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.