Na záver prehra o gól

Staršie žiačky HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou dohrávajú sezónu 2017/2018 v značne oklieštenej zostave. V sobotu 26.05.2018 cestovali na palubovku HKM Šurany len so šiestimi hráčkami kategórie staršie žiačky, pričom káder doplnili ich o kategóriu mladšie spoluhráčky.

Zápas proti domácim Šuranom bol však do 19. minúty prvého polčasu vyrovnaný. V jeho závere nám Šurany ušli na rozdiel piatich gólov, najmä kvôli našej nedôraznej obrane a neprenienaní šancí, ktoré sme si vypracovali. Dievčatá sa ale nevzdali. Od 47. minúty patril zápas nám. Z 20:16 dokázali dievčatá stiahnuť na 22:21. V poslednej minúte zápasu však prišlo nešťastné vylúčenie našej hráčky. Prehrali sme, no tomuto zápasu by viac hodila remíza. 11 gólmi potiahla družstvo Jela Líšková, príjemne prekvapila aj 4-gólová Tamara Balátová. Veľká vďaka patrí aj mladším žiačkam, ktoré pomohli družstvu starších žiačok a sú prísľubom klubu do budúcna.

HKM Šurany - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 23:22 (13:8)

Zostava a góly Bánoviec: Maninová, Mikušová, Líšková 11/2, Krížová 1, Križanová 3, Blaškovičová 1, Bátorová, Maděránková 1, Balátová 4, K. Spaščuková, N. Zajacová 1, Jancusková.

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: N. Spaščuková

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.