Sokol Bánovce nad Bebravou - IUVENTA Michalovce

Michalovce si víťazstvo ustrážili !

Hráčky Sokola sa v sobotu 04.11.2017 pred slušnou diváckou kulisou predstavili na domácej palubovke proti majstrovi z Michaloviec. Našim cieľom bolo predviesť dobrú hádzanú a ktovie, možno sa pokúsiť o malý zázrak. A v prvých minútach sa aj naozaj dial, keď sme na súpera vleteli a viedli už 3:0. Evidentne zaskočené Michalovčanky dali svoj prvý gól až v 4. minúte. Vzájomné naťahovanie sa o skóre trvalo až do 22. minúty, kedy nám hostky odskočili o tri góly a dostali sa do potrebnej pohody. Polčas sa im podarilo vyhrať 15:19, no do šatne sme odchádzali bojovne naladení a s pocitom, že aj s týmto súperom sa hrať dá.
Prestávka však zrejme viac pomohla hostkám. Postupne nám začali utekať a zvyšovať svoj náskok a stretnutie doviedli do víťazného konca.

Bánovce n. B. – Iuventa Michalovce 25:36 (15:19)

Na budúci týždeň sa náš tím v žiadnom zápase nepredstaví, keďže v súťaži figuruje nepárny počet družstiev a „prestávka“ padla tentoraz na nás. Hráme teda až o dva týždne, 17.11.2017 hostíme Olomouc. Veríme, že nám svoju priazeň zachováte a o 2 týždne sa vidíme!

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.