Aj v treťom kole naplno

V 3. kole 1. ligy žien sme na domácej palubovke privítali ŠKP Bratislava. V stretnutí, ktoré sa mohlo skončiť akokoľvek, sme v úvode stretnutia dominovali my. 5 či dokonca 6 gólový náskok v prvých 20 minútach naznačoval "pohodový" zápas. Potvrdilo sa však, že v hádzanej si nik nemôže byť ničím istý, až pokým rozhodca nezapíska koniec stretnutia. Hostky stihli do polčasu skresať naše vedenie na rozdiel jediného gólu a na začiatku 46. minúty už viedli. Až v poslednej desaťminútovke sme definitívne bratislavčankám odskočili a tešili sa tak z tretieho dvojbodového zápasu v rade, čo nás v tabuľke radí o skóre na druhé miesto.
V najbližšom kole majú zverenkyne Richarda Makýša voľno a v ďalšom týždni je naplánovaná reprezentačná prestávka. V súťažnom zápase sa tak bánovskému divákovi predstavíme v 5. kole - až 16./17.10 proti ŠKP Topoľčany.

HK Sokol Bánovce nad Bebravou - ŠKP Bratislava 33:30 (15:14)
Zostava a góly Bánoviec: A. Bežová, Adameová - Paulínyová 8, Horňanová 4, Maděránková, Ráciková 4, Michaličková, M. Bežová 7/2, Šipláková 2, Žáčiková, Plachá, Ondrušková, Lintnerová 7/2, Líšková, Križanová 1
Tréner: R. Makýš

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.