Už sa to blíži

Sezóna 2019/2020 sa nezadržateľne blíži a všetky družstvá HK Sokol Bánovce nad Bebravou sú už v plnom tréningu. Ako bude vyzerať najbližší ročník?

Prípravka sa dočká súťažných zápasov - je prihlásená do súťaže Trenčianskeho kraja.
Mladšie žiačky ako aj staršie žiačky zmenia súťaž, z rozhodnutia hádzanárskeho zväzu odohráme nasledujúci ročník v spoločnej Trenčiansko-Žilinskej súťaži.
V dorasteneckej kategórii aj naďalej spolupracujeme s HK Slávia Partizánske, keď sa prioritne staráme o kategóriu staršie dorastenky, ktoré budú hrať najvyššiu súťaž, teda 1. ligu.
Ženy pokračujú v MOL lige, ktorá sa rozšírila o ďalšie 2 slovenské družstvá na plný počet 14 tímov.

Presný hrací kalendár a systém súťaží prinesieme neskôr.

Ak máte doma budúcu hádzanárku, neváhajte sa spojiť s nami prostredníctvom emailu (Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.) alebo našej Facebookovej stránky

Ak by ste chceli priložiť ruku k dielu a zapojiť sa tak do športového diania v meste, budeme radi ak sa taktiež ozvete :) Časomeračov, fotografov, kameramanov a usporiadateľov nie je nikdy nazvyš a každá posila je vítaná :)

Rovnako budeme vďační za každého partnera, ktorý sa ku nám pridá a podporí či už klub ako taký alebo konkrétnu vekovú kategóriu.

 

Nový ročník klope na dvere, vidíme sa v hale, priatelia!

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.