Po tuhom boji sme doma padli

ŠŠK Prešov pricestoval na našu palubovku v rámci 3. kola MOL ligy. Obe družstvá dosiaľ neokúsili pocit víťazstva, a tak bolo o motiváciu postarané. Hosťujúce družstvo okrem hráčok do Bánoviec priviezlo aj už tradične vytrvalo povzbudzujúcich fanúšikov. Ani tí domáci sa zahanbiť nedali a boli sme tak svedkami vynikajúcej hádzanárskej atmosféry počas celých šesťdesiatich minút.

Gólom Liebiedievej šli šarišanky do vedenia. Michnová so sestrami Obstovými však poslali domáci Sokol "do laufu" na 4:1. Rýchla, okulahodiaca hádzaná pokračovala celý prvý polčas. Jeho druhú polovicu sme však prehrali 2:8 a hostky tak odchádzali do šatní spokojnejšie. Čerešničkou na prvom polčase bol záverečný hod Michnovej, keď po uplynutí hracieho času strelila gól cez 6-členný múr prešovčaniek medzi nohy brankárky Goboňovej.

V tretej minúte druhého dejstva Hollá strelila kontaktný gól nášho družstva. Následne si však hostky vypracovali 4-5 gólový náskok, ktorý sa im podarilo aj napriek našej veľkej snahe udržať. V stretnutí sme mali problém presadiť sa z krídelných priestorov, nefungovala nám ani streľba zo spojky. Hoci nás Kucharčík v bráne viackrát podržala, na body to nestačilo.

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou - ŠŠK Prešov 22:28 (11:13)

Zostava a góly Bánoviec: Bežová, Vlčková, Kucharčík, Michnová 4, Bencová, Bridová, Ráciková, Turková 3, Hollá 5, Hullmanová, P. Vaňová, J. Váňová, Šipláková 1, A. Obstová 1, Matušincová 6/4, K. Obstová 2.

Tréner: R. Makýš

ZVD: J. Mačuga

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.