Smutný víkend pre Bánovce

Prvé kolo MOL ligy a jej sezóny 2018/2019 neprinieslo domácemu celku HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou šťastie. Na domácej palubovke sme privítali hráčky zo Zlína. Zápas nemal favorita, družstvá sa v úvodných minútach striedali vo vedení. Sedem minút pred koncom prvého dejstva navýšili však hostky svoje vedenie na 5 gólov, vďaka ktorému šli do šatní spokojnejšie. Polčasové slová trénera Makýša na úrodnú pôdu nepadli. Zlín nepripustil, aby sme sa dotiahli na menej ako 4-gólový rozdiel, stretnutie si postrážil a triumfoval 21:30.

V drese Bánoviec si premíeru v MOL lige odbili dorastenka Ema Žáčiková spoločne s navrátilšími Petrou Vaňovou a Ivanou Vlčkovou. Veríme, že o týždeň na palubovke Sokola Písek podáme lepší výkon s 2 bodovou odmenou po stretnutí.

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou - Handball Club Zlín 21:30 (12:16)

Zostava a góly Bánoviec: Sakalošová, Bežová, Vlčková, Kucharčík - Bridová, Žáčiková, Galková, Ráciková 3, Turková 1, Hollá 4, Hullmanová 3, Vaňová, Šipláková 2/1, A. Obstová 2, Matušincová 4/2, K. Obstová 2.

Tréner: R. Makýš

ZVD: J. Mačuga

 

Deň pred zápasmi žien absolvovali svoje prvé súťažné kolo aj naše žiačky. Mladšie žiačky sú v novej sezóne doplnené dievčatami, ktoré prišli z prípravky, staršie žiačky sú zase doplnené dievčatami, ktoré hrali minulú sezónu v kategórii mladších žiačok. Tento každoročne opakujúci sa proces sa môže v úvodných kolách prejaviť na nezohratosti dievčat, na druhej strane môže však dodať do družstva "nový vietor". V sobotu 08.09. sme cestovali do Šale a Močenku

Staršie žiačky v Šali zaostali za svojimi možnosťami. Robili chyby, nepodali optimálny výkon, a tak z palubovky odišli porazené. 

Slovan Duslo Šaľa "B" - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 25:17 (15:10)

Zostava a góly Bánoviec: Mikušová, Maninová - Krížová 3, Beňová, Aujeská 6/1, Ondrušková 1, Križanová 2, Blaškovičová, Maděránková, Duchoňová 5/2, Brezovská, Országhová, Kmeťová.

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: E. Beňová

 

Ani mladšie žiačky nedokázali vo svojom zápase uspieť :(

HK Junior Močenok - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 20:7 (10:3)

Zostava a góly Bánoviec: Farkašová, Buláková, Zaťková, Vršková, Rumlerová, A. Spaščuková, Šebeňová 5/1, Chocholatá, P. Nagyová, A. Zajacová, N. Zajacová 2, T. Nagyová, Bučková.

Trénerka: N. Spaščuková

Mladšie aj staršie žiačky privítajú o týžden na domácej palubovke rovesníčky z Kolárova.

V akcii budú už aj naše dorastenky, svoje prvé súťažné kolo odohrajú v nedeľu v Stupave.

Veríme, že najbližší víkend sa už budeme tešiť z víťazstiev! :) 

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.