Bánovce s triumfom na turnaji v Nových Zámkoch!

Po letnej príprave v posilňovni, kondičných tréningoch a prvých kontaktoch s loptou vycestovali ženy nášho hádzanárskeho klubu na prvý z troch prípravných turnajov pred nadchádzajúcou MOL-ligovou sezónou. V priateľskej atmosfére novozámockej palubovky sme na prvý zápas proti Senici nastúpili takpovediac priamo z autobusu. Dievčatá sa stihli možno len rozbehať a bez možnosti rozchytania brankárok podľahli v prvom stretnutí súperovi 21:22.

Tréner Makýš zavolal na tento turnaj 11 hráčok do poľa a 3 brankárky. Medzi nimi aj po roku do družstva sa vracajúcu Petru Vaňovú či za A-tím debutujúce dorastenky Magdalénu Bežovú, Hanu Galkovú a Petru Pokornú. Viac-menej z prvého zápasu rozcvičené Bánovčanky sfúkli vo svojom ďalšom zápase Topoľníky 13:21.

Ako tretie v poradí nás čakali hráčky ŠKP Bratislava. Tento zápas sa napokon ukázal ako rozhodujúci v našom konečnom umiestnení. Podarilo sa nám zvíťaziť 20:13 a vedeli sme, že akékoľvek víťazstvo v poslednom zápase nám zabezpečí výhru v turnaji. 

Proti domácim Novým Zámkom sa nám po mdlom priebehu stretnutia podarilo zvíťaziť 15:19 a mohli sme sa tak radovať z celkového triumfu na turnaji "O pohár primátora mesta". Našu radosť umocnilo aj ocenenie Martiny Sakalošovej, ktorá bola vyhodnotená ako najlepšia brankárka turnaja (proti ŠKP BA s 55%-nou úspešnosťou!)

V stretnutiach hraných na dva 20-minútové polčasy mohol tréner Makýš vidieť výsledky doterajšej letnej prípravy, zapojiť do družstva nové, potenciálne hráčky a skúšať jednotlivé hráčky na rôznych postoch. Turnaj tak splnil účel, kvôli ktorému sme naň cestovali, a tak máme za sebou vydarenú sobotu.

Už o týždeň sa vidíme na domácom turnaji! Podrobnosti o ňom Vám prinesieme čo najskôr :)

 

Výsledky HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou na turnaji v Nových Zámkoch:

Bánovce - Senica 21:22 (10:11)

Sakalošová, Pokorná, A. Bežová - Bencová 5/1, Bridová, M. Bežová, Z. Galková 2, Ráciková, Turková 2, Hollá 2, H. Galková, Vaňová, Šipláková 3, Matušincová 7/3.

 

Topoľníky - Bánovce 13:21 (6:11)

Pokorná, A. Bežová - Bencová 3/1, Bridová 1, M. Bežová 1/1, Z. Galková 5, Ráciková 1/1, Turková 2, Hollá 2, H. Galková 2/1, Vaňová 1, Šipláková, Matušincová 3.

 

Bánovce - ŠKP Bratislava 20:13 (9:6)

Sakalošová - Bencová 1, Bridová 2, M. Bežová, Z. Galková 1, Ráciková 1, Turková, Hollá 1, H. Galková 2, Vaňová 1, Šipláková 1/1, Matušincová 10/2.

 

Nové Zámky - Bánovce 15:19 (10:10)

Pokorná, A. Bežová - Bencová 1, M. Bežová 5, Z. Galková 2, Ráciková 1, Turková, H. Galková 1, Vaňová 2, Šipláková 1, Matušincová 6.

 

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.