Súboj o 3. priečku s Prešovom začal

Po neúspešnej semifinálovej sérii s michalovskou Iuventou čakal na naše dievčatá prvý zápas zo série súbojov o konečné 3. miesto v národnom play-off v hádzanej žien. Do Bánoviec v sobotu 12.05. pricestovali hádzanárky ŠŠK SLŠ Prešov, ktoré v semifinále podľahli v troch zápasoch Duslu Šaľa.

Od úvodného hvizdu sa hrala behavá a bojovná hádzaná, k čomu prispelo aj neúnavné povzbudzovanie ako domáceho, tak aj hosťujúceho fanúšikovského tábora. Slabšia efektivita domácich brankárok a 2 nepremenené 7-metrové hody prispeli k polčasovému náskoku hostiek 10:17. Keď po 3 minútach druhého dejstva viedli Prešovčanky už 10:20, vyzeralo to, že zápas sa bude len dohrávať. Bánovské dievčatá sa ale nevzdali a v poslednom domácom zápase sa s publikom rozlúčili poctivým 60 minút odmakaným výkonom.

Séria sa presúva do Prešova, kam vycestujeme v piatok 18.05.2018. Prípadný tretí zápas sa odohrá taktiež v Prešove, 19.05.2018.

V Prešove držíme dievčatám palce! :)

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou - ŠŠK SLŠ Prešov 25:30 (10:17)

Zostava a góly Bánoviec: Sakalošová, Bežová, Kucharčík, Michnová 7/2, Bencová 1, Bridová 2, Srncová, Hrubá, Galková 1, Ráciková 1, Turková 2, Hollá 1, Hullmanová 6, Šipláková 2, Matušincová, K. Obstová 2.

Tréner: R. Makýš

ZVD: J. Mačuga

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.