O tretie miesto proti Prešovu

Ženy HK Sokol RMK Bánoviec nad Bebravou privítali v rámci semifinále národného play-off ročníka 2017/2018 hráčky Iuventy Michalovce. Po dvoch prehrách na palubovke najväčšieho favorita na celkový triumf stála pred nami nesmierne ťažká úloha, a síce, pokúsiť sa predĺžiť túto sériu a nepodľahnúť súperovi 0:3 na zápasy.

Pred zápasom pribudla na listinu zranených hráčok brankárka Čížová, ktorá tak doplnila lazaret bánovského družstva. Okrem nej nie sú trénerovi Makýšovi dlhodobo k dispozícii spojky Halmová s Hanovou a posledný týždeň ani krídelníčka Alžbeta Obstová. 

Vidinou finálového zápasu motivované hostky nenechali od úvodnej minúty nič na náhodu. Pred riedko zaplneným hľadiskom diktovali tempo hry počas celého zápasu. Michalovský tréner Packa nestriedal základnú zostavu, a tá do nekoncentrovanej obrany Bánoviec súkala jeden gól za druhým. Prekvapenie sa nekonalo, Iuventa postúpila do finále. Náš čaká súboj o 3. miesto proti ŠŠK SLŠ Prešov, ktorý taktiež v troch zápasoch podľahol v druhom semifinále Šali.

 

 

 

 

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou - Iuventa Michalovce 16:36 (8:20)

Zostava a góly Bánoviec: Sakalošová, Bežová, Kucharčík, Michnová 4/1, Bencová 1, Bridová, Srncová 1, Galková 3/1, Ráciková, Turková 1, Hollá 1, Hullmanová, Šipláková, Matušincová, K. Obstová 5/1

Tréner: R. Makýš

ZVD: J. Mačuga 

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.