Prešov v Bánovciach úspešnejší

Bez, na poslednú chvíľu, zranenej ľavej spojky K. Obstovej sme proti Prešovu nastúpili s odhodlaním favorita stretnutia minimálne potrápiť, a ktovie, možno aj prekvapiť. V dobrej forme chytajúca brankárka Sakalošová vytiahla hneď od úvodu stretnutia viacero pekných zákrokov, a tak jej hosťujúce ľavé krídlo Pavúková pri jednom z útoku (pri prešľape, vedome či nevedome) trafila do hlavy. Na jej výkone sa to však neprejavilo. Vystrašení sme zostali aj pri jednom zo zakončení v stretnutí 4-gólovej Janky Srncovej, keď s bolestivým výkrikom zostala ležať v bránkovisku súpera. Koleno však vydržalo a v stretnutí mohla pokračovať. Do stavu 11:12 sa nám darilo s Prešovom držať krok, no prišla naša akoby už tradičná hluchá fáza a hostia si na záver prvého polčasu dokázali vypracovať 4-gólové vedenie 11:15. 

Až za stavu 14:21 sme sa prebudili a začali pomaly z náskoku súpera ukrajovať. Stačilo to však len na dôstojnú prehru s favoritom v pomere 25:29. Prešovská brankárka v tomto stretnutí excelovala najmä pri našich pokusoch z krídel. Z našich 16-tich krídelných streleckých pokusov pustila za svoj chrbát len 3 strely. 

Veríme, že sme prítomných divákov výkonom nesklamali. Veľká vďaka patrí všetkým fanúšikom, ktorí ženú dievčatá svojimi hlasivkami či rukami dopredu počas priaznivého aj nepriaznivého stavu. O týždeň hráme opäť doma. V sobotu 17.02.2018 hostíme o 18:00 HK Hodonín, ktorý je v tabuľke len tesne pred nami, takže Vaša hlasná podpora bude viac než potrebná. Možno sa po tomto stretnutí bude aj na tabuľku pozerať o niečo veselšie :)

Bánovce do toho! 

 

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou - ŠŠK SLŠ Prešov 25:29 (11:15)

Zostava a góly Bánoviec: Sakalošová, Bežová, Čížová, Michnová 12, Bridová 2, Srncová 4, Hrubá, Galková, Ráciková, Turková 1, Hollá 2, Halmová, Šipláková 1, Obstová A. 1, Matušincová 2, Králová. 

Tréner: R. Makýš

ZVD: J. Mačuga

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.