Bánovce vyrovnaným súperom favorita z Prahy.

V prvom stretnutí v novom kalendárnom roku vycestovali naše hráčky na palubovku favorita z Prahy, kde ich v rámci stretnutia 12. kola čakala domáca DHC Slávia. "Sešívané“ vstúpili do stretnutia lepšie, keď si hneď od úvodných minút vypracovali vedenie o 5-6 gólov, ktoré sa im do polčasového hvizdu podarilo zveľadiť a do kabín tak odchádzali spokojnejšie za stavu 18:11.

Do druhého polčasu nastúpili úplne iné Bánovčanky. Zlepšenou obranou, podporenou dôležitými zákrokmi brankárky Sakalošovej a trpezlivým útokom sme začali z náskoku domáceho družstva ukrajovať. Slávistky znervózneli, domáci tréner bol nútený vybrať dva oddychové časy krátko po sebe, no naše ženy sa aj napriek tomu dotiahli na súpera na rozdiel len 2 gólov. Vyrovnať sa nám však, žiaľ, nepodarilo a 2 body si do tabuľky pripísali po víťazstve 31:26 domáce hráčky.

Premiéru v súťažnom zápase MOL ligy si odbila vekom ešte dorastenka Galková, ktorá, pevne veríme, využije získavané skúsenosti v blízkej budúcnosti :) Za zmienku určite stojí fakt, že naše družstvo nevzdalo nepriaznivo sa vyvíjajúci zápas a v druhom polčase favorita herne prevýšilo. Ďakujeme, že ste nám držali palce aspoň na diaľku. 13. kolo MOl ligy odohráme na domácej palubovke, keď 13.01.2018 hostíme Duslo Šaľa. Vidíme sa! :)

DHC Slávia Praha - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 31:26 (18:11) Zostava a góly Bánoviec: Sakalošová, Bežová, Čížová, Michnová 9, Hanová 2, Galková, Ráciková, Turková 4, Šipláková 2, Obstová A. 1, Matušincová 4, Obstová K. 4. Tréner: R. Makýš ZVD: J. Mačuga

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.