Krásny zápas pre Bánovce

Náročný protivník čakal naše dievčatá v sobotu 2.4.2022. Na palubovku Bánoviec zavítala Zlatná na Ostrove. Hosťujúci výber prišli podporiť aj fanúšikovia, a tak zápas sľuboval okrem peknej hry aj peknú atmosféru. Bánovčanky výborne zachytili úvod stretnutia a už v 11. minúte prinútili hosťujúceho kormidelníka Talára vziať si za stavu 5:2 oddychový čas. Dievčatá však nepoľavili a Zlatná si už v 18. minúte pri vedení bánovčaniek 12:5 minula aj druhý oddychový čas. Polčasový 6 gólový náskok našich dievčat musel početnú divácku kulisu tešiť.

V polčasovej prestávke sa divákom predviedli (počas zápasu fantasticky povzbudzujúce) minihádzanárky nášho klubu a zahrali si medzi sebou modelovaný zápas minihádzanej.

V druhom dejstve sa nám darilo držať si od súperiek odstup. Hráčky Zlatnej však štvorgólovou šnúrou v poslednej desaťminútovke vyrovnali stav stretnutia a v 55. minúte sa duel akoby začínal od začiatku. Galková však tromi gólmi poslala domáce hráčky do rozhodujúceho vedenia a vo vynikajúcej atmosfsére sme sa tak tešili z víťazstva. 

V ďalšom kole cestujú naše dievčatá v sobotu 9.4 na palubovku Močenku. 

 

 

HK Sokol Bánovce nad Bebravou - Handball Zlatná na Ostrove 30:27 (17:11)

Zostava a góly Bánoviec: A. Bežová - Paulínyová 3, Horňanová 2, Aujeská 1, Galková 9/1, Ráciková 2, Turková 3, Michaličková 2, M. Bežová 7/3, Šipláková, Plachá, Líšková, Beňová, Krížová 1/1, Križanová, Stopková
Tréner: R. Makýš
ZVD: J. Váňová

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.