V Olomouci sme na výkon proti Šali nedokázali nadviazať

Po kvalitnom výkone v poslednom zápase proti Šali vycestovali ženy HK Sokol Bánovce nad Bebravou na palubovku Olomoucu. Domáca Zora je v postavení, keď musí všetky zostávajúce stretnutia vyhrať, ak chce pomýšľať na účasť v českom národnom play-off. "Hanáčky" tak nechceli nechať nič na náhodu ani v tomto stretnutí. Do tempa sa síce dostávali pomalšie, no spŕškou striel si na svoju stranu naklonili aj šťastie. Odrazené lopty po ich strelách do žŕdok končili po následných dorážkach v našej sieti. Odrazené lopty po našich strelách končili zase rýchlymi protiútokmi domácich. Po polčase domáce z tempa neubrali a 2 body zostali tak na domácej palubovke.

V našom drese sa po polsezónnej prestávke opäť predstavila Barbora Králová, ktorá podobne ako vlani, aj tentoraz v Bánovciach hosťuje z Partizánskeho. Hneď v prvom stretnutí sa jej rovno podarilo otvoriť si svoj strelecký účet.

V najbližšom kole privítame v nedeľu od 15:00 na domácej palubovke topfavorita súťaže, Iuventu Michalovce.

HK Sokol Bánovce nad Bebravou - DHK Zora Olomouc 43:19 (18:9)

Zostava a góly Bánoviec: Sakalošová, A. Bežová, Pokorná - Bridová 2, Žáčiková, Z. Galková, Ráciková 4, Hollá 3, Matušincová 5/3, K. Obstová 4, Králová 1, Minárechová

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: J. Mačuga

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.