30 strelených gólov nestačilo

Nestáva sa často, aby družstvo ako Šaľa inkasovalo až 30 gólov. Našim dievčatám sa to v sobotu podarilo. Ani tento kúsok však nestačil na víťazstvo. Ale nepredbiehajme.

Duel medzi Sokolom a Duslom bol špecifický najmä pre Alžbetu Obstovú. Práve pred týmto stretnutím prestúpila 20 ročná opora z nášho družstva do tímu ašpirujúceho na titul slovenského majstra. Práve hráčky zo Šale vstúpili do stretnutia lepšie. Vedenie hostiek 2:9 prinútilo domácu trénerku Paulovičovú vziať si už v 9. minúte oddychový čas. Po ňom sa naše dievčatá snažili do zápasu vrátiť. Keď Matušincová znižovala na 8:11 na začiatku 18. minúty, zdalo sa, že sme opäť v hre. Šalianky si však v prvom polčase vypracovali napokon 7-gólový náskok.

Ani úvod druhého dejstva sme nezachytili. Prvých 6 minút sme prehrali 1:5. Náskok Šale narástol až na 10 gólov ale bánovské dievčatá zbrane nezložili. Brankárka Sakalošová dala družstvu šancu niečo s výsledkom spraviť a hráčky na to zareagovali 5-gólovou šnúrou. Tri a pol minúty pred koncom sme prehrávali už len o 4 góly. Hoci sme druhý polčas nad Šaľou vyhrali a dokázali sme jej streliť úctyhodných 30 gólov, na bod zo stretnutia to nestačilo. Bojovný výkon počas celých 60 minút bol však po záverečnom hvizde ocenený prítomnými priaznivcami, ktorí domáce dievčatá vytlieskali.

V ďalšom kole cestujeme na palubovku Olomoucu

HK Sokol Bánovce nad Bebravou - HK Slovan Duslo Šaľa 30:34 (12:19)

Zostava a góly Bánoviec: Sakalošová, A. Bežová, Pokorná, Kucharčík - Bencová 2, Bridová 3, Žáčiková 1, M. Bežová, Z. Galková 3, Ráciková 4, Hollá 3, H. Galková, Matušincová 7/4, K. Obstová 6, Minárechová 1

Trénerka: N. Paulovičová

ZVD: J. Mačuga

Funkcionár: N. Spaščuková

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.