Prvé zápasy play-off v prospech favorita

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou sa ako nováčik spoločnej česko-slovenskej súťaže v hádzanej žien prebojoval do národného play-off, v ktorom čelí najťažšiemu možnému súperovi - Iuvente Michalovce.

Prvé zápasy semifinálovej série boli na programe v sobotu 28.04.2018 a v nedeľu 29.04.2018 na palubovke Iuventy.

V prvom zápase držali naše hráčky krok s favorizovanými domácimi len do desiatej minúty. 9-gólovou sériou sa Michalovčanky dostali do potrebného tempa a o svojom víťazstve rozhodli už v prvom polčase. V druhom dejstve sa obraz hry nezmenil, a tak sa Iuventa ujala v sérii vedenia 1:0.

Iuventa Michalovce - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 41:20 (23:9)

Zostava a góly Bánoviec: Bežová, Čížová, Michnová 3, Bencová 1, Srncová 2, Galková 1, Ráciková 1, Turková 2/1, Hollá 1, Hullmanová, Šipláková 2/1, A. Obstová, Matušincová 6, K. Obstová 1

Tréner: R. Makýš

ZVD: J. Mačuga

 

 

V nedeľu doobeda sme čelili výzve potrápiť favorita o niečo viac. Stav 8:8 v 14. minúte a oddychový čas domáceho trénera Packu naznačili, že by sa nám to mohlo podariť. Domáce hráčky však boli proti a pomaly si vybudovali prvopolčasový 9-gólový náskok. Prekvapenie sa nekonalo, Iuventa si ustrážila aj druhý zápas v sérii a v sobotu príde do Bánoviec s vedením 2:0 na zápasy.

Iuventa Michalovce - HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 42:22 (22:13)

Zostava a góly Bánoviec: Bežová, Čížová, Michnová 5/1, Bencová 1, Srncová 1, Galková 5/2, Ráciková, Turková 2, Hollá 4, Hullmanová 1, Šipláková 1/1, Matušincová 1, K. Obstová 1

Tréner: R. Makýš

ZVD: J. Mačuga

Funkcionár: A. Obstová

 

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.