Veselí nad naše sily

Netradične v piatok o 18:00 sme sa na domácej palubovke predstavili proti šiestemu celku MOL ligy - SHK Veselí nad Moravou. Povzbudené 4 bodmi z posledných dvoch zápasov vleteli naše dievčatá na svojho súpera. Keď na začiatku 10. minúty Matušincová zvyšovala na 8:3 v náš prospech, domáci priaznivci boli vo vytržení. Hostky ale na priebeh stretnutia reagovali 4-gólovou šnúrou a stretnutie sa prakticky začínalo odznova. Ďalšou gólovou šnúrou, ktorou ovládli poslednú päťminútovku prvého polčasu, sa dostali na koňa a do šatní odchádzali spokojnejšie, za stavu 15:20.

Hráčky Veselí pre nich dobre rozbehnutý zápas v druhom polčase z rúk nepustili. Svoj náskok navýšili, keď 15 minút pred koncom stretnutia viedli už o 9 gólov. Našim dievčatám sa v poslednej päťminútovke podarilo len skresať náskok súpera na konečných 29:35.

V zostávajúcich 4 kolách MOL ligy nás čakajú už len súperi zvučného mena. Michalovce, Olomouc, Praha či Šaľa. V týchto stretnutiach nemáme čo stratiť. O to ľahšie sa nám môže hrať. Našim fanúšikom patrí veľká vďaka, lebo znovu vytvorili atmosféru hodnú MOL ligového stretnutia a za dievčatami stáli aj počas nepriaznivého stavu. V ďalšom kole sa stretneme s favoritom na celkové prvenstvo, vycestujeme na palubovku Iuventy Michalovce (piatok 16.03.2018)

 

 

HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou - SHK Veselí nad Moravou 29:35 (15:20)

Zostava a góly Bánoviec: Sakalošová, Bežová, Čížová, Kucharčik, Michnová 14/5, Bencová, Srncová 1, Turková 2, Hollá, Hullmanová, Šipláková, A. Obstová 6, Matušincová 4, K. Obstová 1, Králová 1.

Tréner: R. Makýš

ZVD: J. Mačuga

 

Výsledky MOL liga

KontaktyNájdete nás na

  Adresa haly:
Ferka Urbánka 1,
Bánovce nad Bebravou, 95701

  www.hadzanabanovce.sk

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.